Remember this post? (yeah, I know that this opening line may be starting to sound familiar). Well, today I was walking down the aisles of my local supermarket, when I saw a Spanish “tortilla de patatas” in one of the shelves. In a matter of seconds, what I had considered to be some precious merchandise, almost a delicacy, hard to get outside Spain and out of reach for foreign non-initiates, suddenly became just another mediocre inhabitant of the frozen foods bestiary. Shame on you, Goya foods! (to put it "a la Hillary" ;-). One of our most beloved traditional recipes wickedly vulgarized through the looking glass of American microwavable so-called diners. Oh, how low the mighty have fallen.
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Por otro lado, los españoles estaréis de acuerdo conmigo en que los individuos responsables de los productos Goya son, cuanto menos, enormemente peculiares. ¿Habíais visto alguna vez empanadas de pizza? No me digais que no suena raro. Bueno, pues aquí las tenéis, para que veáis como se las gastan los representantes de la comida hispana en yanquilandia. Si es que aquí uno nunca sabe lo que se va a encontrar cuando va al supermercado… :-P
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